Divine Wellbeing Afspraak maken

Veranderen op onderbewust niveau.

Voel je je belemmerd door gebeurtenissen uit je verleden? Lukt het maar niet om je doelen te bereiken of om echt te ontspannen en vertrouwen te hebben in je levenspad?

Of heb je een conditie waarvan je wil weten of hier een boodschap voor je achter zit?

Het kan zijn dat belemmerende patronen en overtuigingen je hinderen om in vrijheid, harmonie en gezondheid te leven.

We sporen we deze belemmeringen in je onderbewuste op, zodat je ze kunt doorbreken en transformeren naar ondersteunende overtuigingen.

Deze sessies helpen je om te leven vanuit liefde zonder uitputting. Je zult juist energie halen uit alles wat je doet en volop van het leven genieten.

Vind Je Ware Zelf

Tijdens een sessie gaan we op zoek naar wat ECHT bij je past in dit leven. Vastzittende energie komt vrij en zal weer gaan stromen zodat al je verlangens en dromen werkelijkheid kunnen worden!

PSYCH-K® : Diepgaande transformatie

PSYCH-K® is een effectieve en gemakkelijke methode om belemmerende overtuigingen en patronen op diep niveau te transformeren naar ondersteunende en behulpzame overtuigingen en patronen. Ook kan het vastzittende stress uit je lichaam verwijderen. PSYCH-K® werkt op onderbewust niveau. In je onderbewuste zijn alle invloedrijke en bepalende overtuigingen opgeslagen.

Hoe werkt PSYCH-K®?

Een negatieve overtuiging zoals ‘Ik verdien het niet om voor mezelf te zorgen’, veranderen we naar ‘Ik mag goed voor mezelf zorgen’ en 'Ik zorg voor mezelf met veel plezier en aandacht'. Zo creëer je behulpzame, inspirerende overtuigingen waar naar je zult leven en handelen. Deze overtuigingen kunnen gaan over elk thema in je leven.

Omdat PSYCH-K® werkt op onderbewust niveau, is dit niet zomaar een positieve affirmatie, maar iets dat je, na een transformatie, helemaal doorleeft.

Laat Los Wat Niet Meer Bij Je Hoort!

Op een dag heb je talloze gedachten, maar hoe fijn zou het zijn als deze gedachten je daadwerkelijk verder helpen bij het bereiken van je doelen? Kies voor een PSYCH-K® sessie via Zoom of op locatie en geef jezelf de kracht om belemmeringen los te laten en je potentieel te omarmen.

Rob Williams, ontdekker van PSYCH-K®

Er is een shift in menselijk bewustzijn gaande in de wereld, waar we allemaal deel van uitmaken. Elk aspect van ons leven, op persoonlijk en professioneel vlak, wordt hierdoor beïnvloed. Rob Williams, de ontdekker van PSYCH-K®, vertelt dat je met deze methode gemakkelijk en snel je onderbewuste overtuigingen kunt transformeren. Hierdoor help en ondersteun je de huidige ontwikkeling in de wereld. PSYCH-K® helpt je om je potentie als spiritueel wezen in dit leven volledig te omarmen. Wanneer je de software van je mind verandert, verander je de uitdraai van je leven.

In zijn boek, 'PSYCH-K®: The Missing Peace in Your Life!' geeft Rob uitleg over de werking en magie van PSYCH-K®.

https://psych-k.com/originator-of-psych-k/

Onderzoek van Dr. Bruce H. Lipton

Dr. Bruce H. Lipton is een internationaal bekend boegbeeld als het gaat om de verbinding tussen wetenschap en geest. Hij is celbioloog en bestsellerauteur van het boek 'De Biologie van de Overtuiging' (2005) en 'The Honeymoon Effect' (2013).

Hij geeft les in hoe de wetenschap achter methodes zoals PSYCH-K® kunnen werken voor een individu op zoek naar verandering van zijn onderbewuste overtuigingen.

Dr. Bruce H. Lipton is zelf ook PSYCH-K® Facilitator, gebruikt PSYCH-K® in zijn eigen leven en raadt deze methode aan anderen aan.

https://www.brucelipton.com

Spiertesten en PSYCH-K®

Door middel van spiertesten meten we of het onderbewuste een gekozen overtuiging gelooft. Overtuigingen die je met je bewuste al wel door hebt, kunnen op deze manier gecontroleerd worden en, indien nodig, getransformeerd. Wanneer er een 'zwak' uit de spiertest komt, betekent dit dat de overtuiging niet opgeslagen staat in je onderbewuste. Wanneer er een 'sterk' uit de spiertest komt, staat deze overtuiging al opgeslagen.

Spiertesten is tot nu toe de beste manier om erachter te komen op welke manier een overtuiging of stress in het onderbewuste is opgeslagen, betrouwbaarder dan de intuïtie van de therapeut of coach en de bewuste kennis van de coachee zelf. Vele disciplines maken gebruik van spiertesten om verschillende condities vast te kunnen stellen. Er zijn meer dan één miljoen mensen wereldwijd opgeleid om te kunnen spiertesten.

In PSYCH-K® maken we gebruik van spiertesten om te kunnen communiceren met het onderbewuste. We kunnen zo de aanwezigheid van stress testen, of een overtuiging waar of onwaar staat opgeslagen en of de uitkomst van een vraag ja of nee is.

Onderzoek naar spiertesten is beschreven in:

  1. Jensen, A. M., Stevens, R., & Burls, A. (2014). Developing the evidence for kinesiology-style manual muscle testing: A series of diagnostic test accuracy studies.
  2. Jensen, A. M. (2015). Estimating the prevalence of use of kinesiology-style manual muscle testing: A survey of educators. Advances in Integrative Medicine, 2(2), 96-102.
  3. Monti, D.A., Sinnott, J., Marchese, M., Kunkel, E.J.S., Greeson, J.M. (1999) Muscle test comparisons of congruent and incongruent self-referential statements

Massage en PSYCH-K®

Je kunt bij Divine Wellbeing kiezen voor de gouden combinatiesessie van PSYCH-K® en massage.

De combinatie tussen massage en PSYCH-K® kan je helpen om meer ontspanning te ervaren in je relaties met anderen, je gezin en tijdens je werk.

Om weer helemaal te kunnen landen in je lichaam, sluiten we de PSYCH-K® sessie af met een massage.
Alles wat we in de sessie getransformeerd hebben, kun je volledig navoelen tijdens de ontspannende en aardende massage.