Divine Wellbeing Afspraak maken

5 Elementen Massage Energetische Massage Divine Mind Retreat Flow Massage Relax Massage Divine Duo Massageworkshop A walk on the clouds Zangerschapsmassage

Flow Massage

Laat je meevoeren in de Divine Flow Massage, geïnspireerd door de Hawaiiaanse 'LomiLomi' (liefdevolle handen) Massage. Dit is een diepgaande en vloeiende full body massage die een positief effect heeft op zowel je fysieke, emotionele als spirituele welzijn. Tijdens deze massage staat het doorgeven van helende universele levensenergie via liefdevolle aanraking centraal.

De Flow Massage heeft de kracht om allerlei gevoelens op te roepen, van diepe ontspanning tot het loslaten van oude pijnen en het verkrijgen van nieuwe inzichten. Voor wie er open voor staat, kan het zelfs voelen als een spirituele ervaring. Deze massage is een reis door lichaam en geest, waarbij de helende kracht van liefdevolle aanraking wordt overgedragen om balans en harmonie te herstellen.

De LomiLomi Traditie

De LomiLomi Massage is een eeuwenoude Hawaiiaanse genezingskunst die liefdevolle aanraking en ritmische bewegingen combineert. Het staat bekend om zijn vermogen om spanning in spieren op een unieke en effectieve manier los te laten.

60 minuten € 70,-
90 minuten € 95,-